Söğüt: ”31 Mart’ta yeni bir zafere imza atacağız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 5 yılda ilçeye birçok proje kazandırdığını belirterek, “31 Mart’ta yeni bir zafere imza atacağız. Halkımızından tepkiler oldukça olumlu yönde” dedi

Söğüt: ”31 Mart’ta yeni bir zafere imza atacağız”
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhur İttifakı Körfez Temsilcileri ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kızılkaya Restaurant Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya AK Parti Körfez  İlçe Başkanı Nurettin Okutan, MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, BBP İlçe Başkanı Selim Öztürk ve belediye başkanı Şener Söğüt katıldı. 

'YÜZDE 50'İN ÜZERİNDE OY ALACAĞIZ'

Açılış konuşmasını MHP İlçe Başkanı Bekiroğlu yaptı. Bekiroğlu, “MHP olarak hep sahadayız. Cumhur İttifakı ortaklarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Bazen birlikte bazen ayrı ziyaretler yapıyoruz. Körfez’de Cumhur İttifakı olarak seçimleri tekrar kazanacağız inşallah” diye konuştu. AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okutan ise, “AK Parti Teşkilatları olarak seçime her zaman hazır olan partiyiz. Seçim zamanı olmasa bile ‘Yarın seçim olacak’ şekilde her daim çalışıyoruz. Şu ana kadar partimize 55 meclis üyesi adayı başvuru yaptı. Yeniden aday gösterilen belediye başkanımızla bir zafere daha imza atacağız” şeklinde konuştu. BBP İlçe Başkanı Selim Öztürk ise “Programlarımızı ortaklaşa yapıyoruz. Yüzde 50’in üzerinde oy alacağız” ifadelerini kullandı.

ÇIRAKLIKTAN USTALIK DÖNEMİNE
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise konuşmalarında şu ifadeleri kullandı; “Bu dönem diğer seçimlerden daha farklı daha hareketli bir seçim olacak. Sebebi ise diğer siyasi partiler geçen döneme göre daha fazla aday çıkardı. Ben belediye başkanı olmadan öncede hep teşkilatın içindeydim. 45 yıldır Körfez’de yaşıyorum. Gerek teşkilatçılık gerekse belediye başkanlığı tecrübemle bu dönem çıraklıktan ustalık dönemine geçiş sağlayacağım. Yerel seçimler vatandaşlarımızın çok daha fazla dikkatini çekiyor. Vatandaşlarımız kime oy vereceği konusunda daha hassas davranıyor, bunu görüyoruz. 'Kim ilçesine daha iyi hizmet edecek' vatandaş bunu iyi analiz ediyor. Geçen 5 yılda Cumhur İttifakı ile çok uyumlu çalıştık. Körfez’imize çok güzel projeler kazandırdık.

'ÖNEMLİ OLAN CUMHUR İTTİFAKI'NIN ZAFERİ'

Küresel ekonomik kriz, pandemi ve deprem olumsuz olarak herşeyi etkilemesine rağmen vaat ettiğimiz projelerin büyük çoğunluğunu yerine getirdik. 10’a yakın caddemiz prestij caddesi haline geldi. Çok önemli bir kütüphane ilçeye kazandırıldı. Hereke Kalesi ve Sarnıç Han’ı dönemimizde tamamladık. İlimtepe Yaşam Merkezi gibi bir çok önemli eseri tamamladık. Halktan tepkiler çok olumlu yönde. 31 Mart’ta hedefimiz yeni bir zafere imza atmak. Seçim sandıkta kazanılır fakat her yerde Cumhur ittifakı açık ara önde. Burada şahıslar değil, Cumhur İttifakı’nın zaferi önemlidir.

'HİÇBİR ZAMAN BOŞ VAATTE BULUNMADIK'

Üç gücün uyumlu olması lazım. Kocaeli  Büyükşehir Belediyesi, Bakanlık ve İlçe belediyesi. Bu üç uyum bir araya gelince hizmette gelir, yoksa hizmet almakta sorun yaşanır. 5 yıllık belediye başkanlığı dönemimde hep ulaşılabilir bir başkan oldum. Cep telefonum 24 saat açık ve istenildiği zaman ulaşılabiliyorum. Vatandaşlarımıza hiçbir zaman boş vaatte bulunmadım. Hep yapacağımız işleri söyledik. Ve çoğunluğunu da gerçekleştirdik. Geçen dönem yüzde 49 oy almıştık. Bu dönem 31 Mart’ta yüzde 50’in üzerinde oy almayı hedefliyoruz. Asla rehavete kapılmadan çok çalışıyoruz.” Söğüt’ün konuşması bittikten sonra basın mensupları sorular yöneltti. 

10 Şub 2024 - 14:35 Kocaeli- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.