Memleket Partisi’nin Büyükşehir adayını Muharrem İnce açıkladı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce aralarında Kocaeli’nin de bulunduğu 11 büyükşehir belediye başkanı adayını açıkladı

Memleket Partisi’nin Büyükşehir adayını Muharrem İnce açıkladı
Memleket Partisi’nin Büyükşehir adayını Muharrem İnce açıkladı
Haber albümü için resme tıklayın

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ankara’da bir otelde Kocaeli dahil olmak üzere 11 büyükşehir, 7 il, 61  ilçe  belediye başkanı adayını tanıttı.

“KOCA YÜREKLİ ÜYELERİMİZDEN YARDIM İSTİYORUM”

Bazı siyasi partilerin yerel seçimlere hazine yardımı ile girdiğine değinen Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, “Bazı siyasi partiler seçime milyarlarca hazine yardımıyla girecek. Böyle bavul bavul hazineden paralar gelecek. Devletin imkanlarıyla bu kampanyayı yapacaklar. Bazıları da belediyenin imkanlarıyla yapacak. Büyükşehir belediyeleri, ilçe belediyeleri, il belediyeleri. Biz de Memleket Partisi olarak koca yürekli üyelerimizle yapacağız. O koca yürekli üyelere belediye başkan adaylarına sesleniyorum, size verecek 1 TL parası yok genel merkezin. Hatta bugün sizden bir isteğim var. Belediye başkan adayları genel merkezimize bağışta bulunsunlar. İster 1 TL ister bin TL. Üyelerimizden de bunu istiyorum. Hazine yardımına karşı belediye yardımlarına karşı koca yürekli üyelerimizden yardım istiyorum” ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi’nin Büyükşehir adayını Muharrem İnce açıkladı

ADAYLAR AÇIKLANDI

İnce açıklamasının ardından, Ankara’da Zafer Burak Hasar, Adana’da Ethem Eke, Bursa’da Ruşen Sever, Denizli’de Mustafa Çağlayan, Kastamonu’da Cuma Akpınar, Kayseri’de Deniz Coşkun, Kocaeli’de Ünal Karasağız, Manisa’da Gülnur Efe, Samsun’da Seyit Ahmet Koçak, Tekirdağ’da Barış Tunca, Van’da Ali Ertuğrul Aybay’ı aday olarak gösterdi.

ÜNAL KARASAĞIZ KİMDİR?

2014’te Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği, 2016’da Üsküdar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Yüksek Lisans Programı, 2017’de  İstanbul Üniversitesi Uçak Teknolojisi Bölümü, 2018’de Anadolu Üniversitesi Laborant ve Veteriner  Sağlık Bölümü, 2019’da Okan Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü, 2020’de Atatürk Üniversitesi Adalet Bölümü, 2023’te Atılım Üniversitesi Pilotaj Bölümü’nden mezun oldu. 2014’te özel bir şirkette mühendis olarak profesyonel iş hayatına atıldı. 2015’te kurucu ortağı olduğu Huk Yapı Eğitim Danışmanlık firmasında genel müdürlük görevini üstlendi. 2018’de kurduğu Altın Oran İş Sağlığı ve Güvenliği Çevre Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Memleket Partisi eski Çayırova İlçe Başkanı olan Ünal Karasağız, Memleket Partisi'nin Kocaeli Büyükşehir adayı oldu.

Memleket Partisi’nin Büyükşehir adayını Muharrem İnce açıkladı

13 Şub 2024 - 15:25 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.