Başkan Aygün’e STK’lardan ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Erzurumlular Derneği ve Kocaeli Çankırılılar Derneği’nden gelen konuklarını ağırladı

Başkan Aygün’e STK’lardan ziyaret
Başkan Aygün’e STK’lardan ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

Kentimizde sivil toplum kuruluşlarının en yoğun olduğu bölgeler arasında yer alan Derince’de faaliyet gösteren dernekler ile sık sık bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, istişareye önem veriyor. Başkan Aygün bu kapsamda son olarak iki dernekten konuklarını ağırladı. Başkan Aygün ilk olarak Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, yönetim kurulu üyeleri Doğan Şimşek, Cengiz Çalışkan, Erda Kökçam ve Muhsin Kaya ile bir araya geldi. Başkan Aygün’ün ikinci konukları ise Kocaeli Çankırılılar Derneği Başkanı Recep Kaçmaz, yönetim kurulu üyeleri Fatma Akarsu, Satı Sarıkaya, Özkan Işık, Murat Ünlü ve Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit oldu.

Başkan Aygün’e STK’lardan ziyaret
Başkan Aygün’e STK’lardan ziyaret

14 Şub 2024 - 10:11 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.