Saadet Partisi Derince Belediye Başkan Adayı belli oldu

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisi Derince Belediye Başkan Adayı Cuma Ayvaz oldu

Saadet Partisi Derince Belediye Başkan Adayı belli oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Saadet Partisi’nin Derince Belediye Başkan adayı Cuma Ayvaz oldu. Aday tanıtım töreninde “Başka bir Derince mümkün” sloganıyla yola çıkan Cuma Ayvaz, Derince için dürüst ve ilkeli yöneticilerin gerekliliğine vurgu yaparak, milli görüş değerlerine bağlı kalarak, doğru ve adil bir yönetim anlayışıyla Derince'yi en iyi şekilde yöneteceklerini belirtti. Ayvaz, hedeflerinin örnek bir belediyecilik sergileyerek, tüm Türkiye'ye hizmetin nasıl yapılması gerektiğini göstermek olduğunu ifade etti.

CUMA AYVAZ KİMDİR?
1979 Gümüşhane doğumlu. 1993’te Kocaeli’ye yerleşen Ayvaz, İzmit Ticaret Meslek Lisesi’ni bitirip ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nda dört yıl yöneticilik yapmış olan Ayvaz, 14 yıldır Derince’de Mali Müşavirlik yapmaktadır. Geçmiş dönemlerde Meclis Üyesi adaylığı ve milletvekili aday adaylıkları bulunan Ayvaz, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Saadet Partisi Derince Belediye Başkan Adayı belli oldu

15 Şub 2024 - 22:03 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.