MHP Darıca'da şok istifa

MHP’de yerel seçime kısa bir süre kala Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım istifa etti

MHP’de yerel seçime kısa bir süre kala Darıca  İlçe  Başkanı Mustafa Yıldırım istifa etti. Yıldırım, istifasını paylaştığı metinle duyururken istifa gerekçesi olarak “Ailevi sebepler” dedi. Sosyal medya hesabı üzerinden istifasını duyuran MHP Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım şu ifadelere yer verdi:

HİZMET ETMEYE ÇALIŞTIM”

“14 ay önce tebliğ edilen Darıca ilçe başkanlığı görevimi ülkücü irade ve şuuruyla bugüne kadar Allah'ın izniyle kalbimde hiç bir dert tasa olmamakla beraber semtimiz Darıca’mıza elimden geldiğinden fazla şekilde hizmet etmeye çalıştım yüzyılın seçiminde bilge liderimiz Devlet Bahçeli’ye verdiğimiz sözü en iyi şekilde yerine getirerek Kocaeli’nin en iyi olan ilçesi olarak tamamladık.

"LİDERİMİN VE TEŞKİLATIMIN EMRİNDEYİM"

Her zaman liderimin ve teşkilatlarımın emrindeyim. Cumhur ittifakı olarak gireceğimiz bu yerel seçimlerde işlerim ve aile sebeplerinden dolayı görevimi yeni gelecek dava arkadaşıma teslim etmek üzere bırakma kararı almış bulunmaktayım. Yeni gelecek dava arkadaşıma şimdiden hayırlı olmasını dilerim ve her zaman her şekilde yanındayım. Bu süreçte her daim yanımda olan ve görev yaptığım her dava arkadaşıma çok teşekkür ederim benim hakkım size her zaman helal sizlerde hakkınızı helal edin.” dedi.

16 Şub 2024 - 11:10 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.