Gökçe’den Kars Ardahan Iğdır Vakfı'na ziyaret

CHP Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Kars Ardahan Iğdır Vakfı'nı ziyaret etti

Gökçe’den Kars Ardahan Iğdır Vakfı'na ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

31 Mart yerel seçimleri öncesi başkan adaylarının çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda CHP  Derince  Belediye  Başkanı Sertif Gökçe, Kars Ardahan Iğdır Vakfı'nı ziyaret etti. Ziyaret, sıcak ve samimi  bir havada gerçekleşti.

“FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK”

Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran Gökçe, “Bugün, Dernek Başkanlarıyla birlikte Kars Ardahan Iğdır Vakfı'nı ziyaret ederek Derince'miz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bütün fikirler bizim için büyük önem taşıyor. Derince'mizi, ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte, ortak bir akıl ile yönetmeye kararlıyız. Kars Ardahan Iğdır Vakfı'nın Başkanı İsa Bozkurt ve yönetimine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Gökçe’den Kars Ardahan Iğdır Vakfı'na ziyaret

16 Şub 2024 - 14:16 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.