Şahin Talus, 'Vefa bizde bir semt adı değildir'

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, eski bakanlar Osman Pepe ve Fikri Işık başta olmak üzere AK Parti kurucularıyla bir araya geldi. Talus, AK Parti’de vefanın bir semt adı olmadığını söyledi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ve Kocaeli  Büyükşehir  Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, eski bakanlar Osman Pepe ve Fikri Işık başta olmak üzere AK Parti kurucularıyla bir araya geldi. Buluşma sonrası kalabalık bir fotoğraf paylaşarak açıklama yapan Talus, “AK Parti’de vefa, bir semt adı değildir. AK Parti’de vefa, lideriyle beraber sonuna kadar yılmadan, yorulmadan devam etmektir. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Adayımız Tahir Büyükakın ile birlikte geçmiş dönem Bakanlarımız Osman Pepe ve Fikri Işık başta olmak üzere partimize emek vermiş, her başarısında alın teri dökmüş, kuruluşunda imzası bulunan değerli istişare kurulu üyelerimizle bir araya geldik. Seçim zaferlerimize bir yenisini eklemek, milletimizle aramızdaki gönül bağını daha da genişletmek için görüş alışverişinde bulunduk.” ifadelerini kullandı.

21 Şub 2024 - 14:02 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.