Zeybek, Hürriyet’in adaylığını duyurdu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, “2024 ile 2029 yılları arasında İzmit’i tekrar Fatma Kaplan Hürriyet yönetecektir” dedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit İlçe Yönetimi ile meclis listesinde anlaşamaması nedeniyle adaylıktan çekildiğini açıkladı. İzmit’te toplu sözleşme törenine katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, tartışmaları bitiren bir açıklama yaptı. Zeybek, “Fatma Kaplan Hürriyet 2019 yılında seçimlerde aday olup İzmit Belediye Başkanı oldu. Biz kendisi ile parlamentoda birlikte görev yapıyorduk. Ama İzmit halkı onu belediye başkanı olarak istedi. Biz de oy birliği ile aday olarak gösterdik. 5 yıl görev yaptı ama mecliste çoğunluğa sahip değildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in selamlarını ileterek 2024 ile 2029 yılları arasında İzmit’i tekrar Fatma Kaplan Hürriyet yönetecektir. Sayın Hürriyet’i belediye meclisinde çoğunluğu sağlayarak başkan yapmalıyız” dedi.

21 Şub 2024 - 17:30 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.