Sertif Gökçe, emekli ve engellileri unutmadı

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe, Kocaeli Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile DİSK Emekli-Sen Derince Şubesini ziyaret etti

Sertif Gökçe, emekli ve engellileri unutmadı
Haber albümü için resme tıklayın

31 Mart yerel seçimleri öncesi için CHP’nin Derince Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Sertif Gökçe bir an olsun sahadan ayrılmıyor. Gökçe, çalışmaları kapsamında emekli ve engellileri unutmadı. Kocaeli Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile DİSK Emekli-Sen Derince Şubesini ziyaret eden Gökçe sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı;

TEŞEKKÜR EDERİM”

“Bugün, İlçe Başkanımızla birlikte Kocaeli Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ve DİSK Emekli-Sen Derince Şubesi’ni ziyaret ettik. Her bir vatandaşımızla görüşüyor, fikir alışverişinde bulunuyor ve çözüm için birlikte çalışıyoruz. Kocaeli Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nilgün Albayrak'a ve DİSK Emekli-Sen Derince Şubesi Başkanı Behçet Köşe’ye misafirperverlikleri için teşekkür ederim”

22 Şub 2024 - 10:52 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.