Hodri Meydan, moral verecek

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, Kocaelispor'a moral ziyaretinde bulunacak

Kocaelispor'un taraflar derneği olan Hodri Meydan, yeşil-siyahlı ekibin kötü gidişatına karşı moral ziyaretinde bulunacak. Hodri Meydan konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"İNANANLAR KAZANACAK"

"Yıllardır hasretiyle yandığımız, süper denen o lige gelebilmek adına birçok bedel ödediğimiz ve adım adım en iyilerin ligine yükselmeye çok yaklaştığımız bu dönemde, yarın saat 17.00’de tesis ziyareti gerçekleştirme kararı almış bulunmaktayız. Genciyle ve yaşlısıyla 7’den, 70’e kadar çeşitli cefalar çekip hayatını Kocaelisporumuzun başarısına adamış tüm taraftarlarımızı yarın akşam saat 17.00’de tesislerimizde bekliyor olacağız. Büyük Kocaelispor taraftarı kendine her zaman yakışanı yapıp inandığı davadan asla vazgeçmemiştir. Bunu yarın tüm şehre bir kez daha kanıtlamak adına tüm taraftarlarımızın tesislerimize gelmesi hepimiz için büyük bir önem taşımaktadır. Bu kutlu yürüyüşte inananlar kazanacak!"

23 Şub 2024 - 09:23 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.