MHP Kandıra’da iki isim ihraç edildi!

Milliyetçi Hareket Partisi Kandıra İlçe Başkanlığında karar defterinin çalınması olayında Üzeyir Bacacı ve Burak Çelik partiden ihraç edildi

Milliyetçi Hareket Partisi Kandıra  İlçe Başkanlığında 15 Şubat’ta yaşanan olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İlçe Teşkilatında geçtiğimiz haftalarda karar defteri çalışmış ve noterde onaylattırılmıştı. Teşkilatta ayrıca meclis üyesi adaylıklarıyla ilgili debl haksiz itirazda bulunulmuştu. Yaşanan tüm bu gelişmeler üzerine İlçe Sekreteri Burak Çelik ve üye Üzeyir Bacacı partiden ihraç edildi.

'TAMAMEN İFTİRA'

MHP Kandıra İlçe Teşkilatından yapılan açıklamada şöyle: “Milliyetçi Hareket Partisi Kandıra İlçe Başkanlığımızın 15 Şubat tarihinde Karar Defterinin çalınması, İlçe Teşkilatının karar defterinin noterde izinsiz onaylattırılması ve Meclis Üyesi adaylıkları ile ilgili haksız itirazda bulunulması nedeniyle MHP Kandıra İlçe Teşkilatının Üzeyir Bacacı ve Burak Çelik’i ihraç için İl Disiplin Kuruluna sevk etmişti. İl Disiplin Kurulu olarak parti tüzüğü çerçevesinde olayı incelemek için MHP Kandıra İlçe Teşkilatımıza 26/02/2024 Tarihinde 15:30 gibi gittik. İlçe Teşkilatında yarım saat oturduktan sonra yukarıda bahsettiğimiz olayları gerçekleştiren parti üyemiz Üzeyir Bacacı'dan da olayın gelişimini dinlemek için Üzeyir Bacacı’nın işyerine ziyarete gittik. Yaklaşık yarım saat kadar iş yerinde oturup Üzeyir Bacacı ile olayları konuştuk, bu esnada kahve içtik sohbet ettik kendisine yaptığının yanlış olduğunu MHP'nin kurumsal kimliğini lekelediğini ve parti disiplin suçu işlediğini ilettik. İşin sonucunda partiden ihraç olunacağını kendisine beyan ettik. Daha sonra da işyerinden ayrıldık. Anlatmış olduğu olaylar tamamen iftiradır, kendisi meclis üyesi adayı olarak tercih edilmediği için hırs yapmıştır takıntılı bir kişiliktir. Partimize operasyon çekmeye çalışmaktadır.”

27 Şub 2024 - 17:24 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.