Tuzlaspor maçı kadınlara ücretsiz oldu

Trendyol 1.Lig’de yer alan Kocaelispor, bu hafta Tuzlaspor ile karşılaşacak. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Kocaelispor yönetimi, kadın taraftarlara maçın ücretsiz olacağını duyurdu

Trendyol 1.Lig’de mücadele eden  Kocaelispor ligin 26. haftasında Tuzlaspor’u ağırlayacak. Kocaelispor yönetimi, 11 Mart Pazar günü saat 19.00’da oynanacak olan karşılaşmanın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Güney Kale Arkası Alt tribünü biletleri, kadın taraftarlara ücretsiz olacak.

8-9 MART ARASINDA

Müsabaka için ücretsiz bilet almak isteyen Passolig kart sahibi kadın taraftarlar, 8-9 Mart arasında KS Store'dan, maç günü ise stadyum gişelerinden biletlerini temin edebilirler.

08 Mar 2024 - 16:33 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.