Ertuğrul Sağlam’dan Arıcan’a cevap

Kocaelispor yönetimi, ligdeki kötü gidişat ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamanın ardından Kocaelispor’un eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, sosyal medya üzerinden bir açıklama paylaştı

Kocaelispor Basın Sözcüsü Tuncay Arıcan ve kulübün İdari Direktörü Abdurrahman Başkır, tesislerde yaptığı basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Açıklamaların ardından Kocaelispor’un eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, paylaşım yaparak Arıcan’ın açıklamalarına cevap verdi.

“DOĞRU OLMAYAN AÇIKLAMALARI ÜZÜLEREK TAKİP ETTİM”

Sağlam, konuya ilişkin olarak şunları söyledi: “Kocaelispor'dan ayrıldığımızdan bu yana takımın mücadelesine zarar vermemek adına herhangi bir açıklamada bulunmadım. Kocaelispor Basın Sözcüsü Tuncay Arıcan’ın bugün basın toplantısında "hiçbir transferi yönetim yapmadı" şeklindeki doğru olmayan açıklamasını ise üzülerek takip ettim. Gerek sezon başı, gerek ise devre arası transfer döneminde teknik ekibimizin istediği isimlerin yanında yönetim kurulunca belirlenen futbolcular da kadroya katılmıştır ve bu durum kamuoyunca da bilinmektedir. Bununla beraber ısrarla istediğimiz bazı oyuncularla görüşme dahi yapılmamıştır. Gerekirse konuyla ilgili detayları da ilerleyen günlerde açıklayabilirim.”

12 Mar 2024 - 19:42 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.