AK Parti İzmit’te her akşam lokma dağıtıyor

AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı, her akşam teravih namazı sonrasında Cumhuriyet Bulvarı üzerinde 1500 kişilik lokma dağıtıyor

AK Parti İzmit’te her akşam lokma dağıtıyor
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı, Ramazan ayı boyunca her akşam teravih namazı sonrasında Cumhuriyet Bulvarı’nda (Yürüyüş Yolu Fevziye Camii önü) vatandaşlara lokma ikram ediyor. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş ve teşkilat mensupları, dün akşam da teravih namazını Fevziye Camii’de kıldı. Ardından İzmit İlçe Başkanlığı öncülüğünde Cumhuriyet Bulvarı üzerinde vatandaşlara 1500 kişilik lokma dağıtıldı. Lokma dağıtımı programları Ramazan ayı boyunca devam edecek ve her akşam 1500 kişilik lokma dağıtımı yapılacak.

AK Parti İzmit’te her akşam lokma dağıtıyor

13 Mar 2024 - 16:38 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.