Kocaelispor’dan Saran açıklaması geldi

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Saran Holding'e olan borcun ödenmesinde anlaşma sağlandığını açıklamıştı. Kocaelispor yönetimi konuya ilişkin detayları paylaştı

Kocaelispor  Başkanı Engin Koyun, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve Veli Başkurt ile birlikte iş insanı Sadettin Saran'ı ziyaret etmişti. Başkan Koyun ziyaretten fotoğraf paylaşarak, “Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Sadettin Saran ile Kocaelispor’dan alacağı ile ilgili mutabakata vardık.” ifadelerini kullanmıştı.

TAM VE KESİN ANLAŞMAYA VARILDI

Kocaelispor yönetimi anlaşmayla ilgili detayları paylaşarak şu ifadeleri kullandı: Kulübümüz ile Saran Medya arasında 1999-2000 sezonuna istinaden yapılan sözleşme kapsamında doğmuş ve güncel tarih itibariyle işlemiş yasal faiz/dosya masrafları dahil olmak üzere 14.200.000,00.-TL (yazı ile; on dört milyon iki yüz bin Türk Lirası) tutara ulaşan borcun ödenebilmesi adına tam ve kesin anlaşmaya varılmıştır. Kulübümüze olan nazik yaklaşımı ve yapmış olduğu ciddi fedakarlık için Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sadettin Saran'a teşekkürlerimizi sunarız.

14 Mar 2024 - 15:40 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.