Ünlü: "İzmit’i yalan siyasetinden kurtaracağız"

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü, SMS polemiğiyle ilgili yaptığı açıklamada "İzmit’i yalan siyasetinden tamamen kurtarıp yeniden 'gerçek belediyecilikle' tanıştırmaya az kaldı" dedi

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile Cumhur İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Muharrem Tutuş arasındaki SMS polemiğiyle ilgili konuştu. Ünlü yaptığı açıklamada Başkan Hürriyet’in yalan ve iftira siyasetini devreye sokarak İzmit Belediyesinin kurumsal SMS sistemi üzerinden yıpratmaya çalıştığını söyledi.

'BU DA KUYRUKLU BİR YALAN'

Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü yaptığı açıklamasında; “CHP İzmit Belediye Başkan adayı, belediyeyi içine düşürdüğü borç batağından Cumhur İttifakı’nı sorumlu tutmaya çalışmış.(Yersen) Üstelik bunu yine belediyenin parasıyla attığı kısa mesajlarla yaymış. Fuzuli işler için israf diz boyu! Cedit Kentsel Dönüşümünü yapacağını söylediği halde ortada bıraktığı gibi çalışanlara dokunmayacağım dediği halde ilk kadın çalışanları işten çıkardığı gibi İzmit’e aday olmayacağım deyip geri döndüğü gibi bu da kuyruklu bir yalandır. Genel seçimde milletimiz CHP ve gizli ortaklarına  büyük bir ders verdi. Şimdi ise sırada 31 Mart var. İzmit’i yalan siyasetinden tamamen kurtarıp yeniden 'gerçek belediyecilikle' tanıştırmaya az kaldı." ifadelerini kullandı. 

18 Mar 2024 - 09:27 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.