baskan aygunden kaymakam demirelliye ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, nezaket görüşmeleri kapsamında Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli’ye bir ziyaret gerçekleştirdi

Eser ve gönül belediyeciliği anlayışıyla Derince’ye birbirinden değerli projeler kazandıran Başkan Aygün, kent protokolü ile istişarelerini sürdürüyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kapsamda son olarak Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli ile bir araya geldi. İlçe genelinde yapılan çalışmalar ve genel gündemin değerlendirildi ziyarette Kaymakam Demirelli, Başkan Aygün’e nezaket ziyareti için teşekkür etti.

21 Mar 2024 - 09:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.