Çetinkaya: Çok çalışacağım

Hane ziyaretlerini ara vermeden sürdüren Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, Karamürsel için bugüne kadar nasıl hizmet ettiyse bundan sonra daha fazlası için çok çalışacağını söyledi.

Büyütmek için resme tıklayın

AK Parti ve Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya ziyaretlerine devam ediyor. Karamürsel’de çalmadık kapı bırakmayan Çetinkaya son olarak Aydın Varup ve ailesini ziyaret etti. Samimi ve sıcak bir ilgiyle karşılanan Mesut Çetinkaya, ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, “Atalar yadigarı Karamürsel’imize bugüne kadar nasıl hizmet ettiysem, bundan sonra daha fazlasını sizlerin desteğiyle yapacağım. Sizlerin şahsıma teveccüh gösterme konusunda rızalarını almaya geldim. Durmadan, zaman kaybetmeden hemen işe koyulacağımdan emin olun” dedi.

Çetinkaya: Çok çalışacağım

 

 

22 Mar 2024 - 11:07 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.