O İlçe Başkanı da YRP'den İstifa Etti!

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Samet Özcan İlçe başkanlığından istifa etti

O İlçe Başkanı da YRP'den İstifa Etti!
Haber albümü için resme tıklayın

Samet Özcan yaptığı açıklamada Milli Görüş davasına olan inancının günlük siyasi çıkarlar için  bir araca dönüştürüldüğünü belirterek, "Milli Görüş, kimsenin koltuk değneği olmamalıdır. Kazanmak için mücadele etmek varken, başka partilerin kazanması için uğraş vermemelidir. Özellikle geçmişte başörtülü kardeşlerimizin, analarımızın, bacılarımızın yaşadığı zulmden sorumlu kişilerin değirmenine su taşımamalıdır." ifadelerini kullandı.

Ayrıca,  Derince'de terör örgütü PKK'nın siyasi sözcüsü konumundaki DEM Parti'nin açıkça desteklediği CHP adayının kazanması için söylem üretmemesi gerektiğini vurgulayan Samet Özcan, "Milli Görüş'ün zaferi için çalışmak yerine iktidarı güçsüz bırakmak için üretilen siyaset ve buradan söz ettiğim muhalefet partisinin değirmenine su taşımayı kabul etmiyorum." dedi.

O İlçe Başkanı da YRP'den İstifa Etti!

23 Mar 2024 - 12:59 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.

02

Kedersiz - Sn başkan yeniden refahlı olmak demek dava adamı olmak demek siz ilçe başkanı olmuşsunuz ama dava insanı olamamışsın size şimdi bütün partiler hain gözü ile göreceklerdir bence siyasi hayatınızın en büyük yanlışını yaptığınızı düşünüyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 09:52
01

Derinceli - Siyasi hayatı bitti sebebi sen ilce başkanısın çalis kazan sanane diğerlerinden ayrıca derhal 1. Sıra meclis üyeliğinden istifa etmelisin bu hareket yanlış

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 23:41