Taştan, “CHP ile irtibatımızın olması mümkün değil”

YRP İl Başkanı Ali Taştan, “Bizim uzak ve yakından CHP ile irtibatımızın olması mümkün değil” dedi

Yeniden Refah Partisi’nin İzmit ve Derince’de CHP için çalıştığı iddialarına yanıt veren YRP İl Başkanı Ali Taştan, “Bizim uzak ve yakından CHP ile irtibatımızın olması mümkün değil. Bunu AK Parti çıkarıyor piyasaya maleesef. Burada seçime kalmış 1 hafta. Siyasi yelpazede ittifak yapsak bunu Genel Başkanımız açıklar. Bizim yarın İstanbul’da mitingimiz var. Böyle bir ittifak söz konusu değil. Çamur at izi kalsın mantığı içerisinde cümleler sarf ediyorlar. Kesinlikle böyle bir şey yok” dedi.

“NEFİS YAPIYORLAR”

Derince İlçe Başkanı Samet Özcan’ın sözleri ile ilgili konuşan Taştan, “Arkadaşlar nefis yapıyorlar. Bazı ilçelerde bazı arkadaşlarımız var. Birbirleri ile yaşadığı tartışmalardan dolayı böyle cümleler kullanıyorlar. Destek gibi bir durum yok. Uzaktan yakından alakası bile yok” dedi.

“MAYIS AYINDA HER GÜN ZİYARETE GELENLER BİLLBOARD VERMİYOR”

İzmit Belediyesi’nin YRP’li adaylara ücretsiz Billboard verdiği iddialarını da yalanlayan Taştan, “Bütün belediyelere müracatımızı yaptık. Büyükşehir Belediyesi vermiyor. Darıca Belediyesi, Gebze Belediyesi veriyor. Onlar sıraya koymuş veriyor. Büyükşehir Belediyesi bize vermedi. Mayıs ayında her gün bizi ziyaret eden arkadaşlar bugün seçime kendimiz girdiğimiz için bilboard bile vermiyor. Sağlık olsun. Burada seçime bir hafta kaldı göreceğiz” şeklinde konuştu.

23 Mar 2024 - 15:13 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.