Metehan Küpçü, Bakan Yerlikaya ile görüştü

Büyük Birlik Partisi İl Koordinatörü Metehan Küpçü, Balkan Türklerinin düzenlediği iftar programı ve bir dizi etkinlik için geldiği Amasya'da, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya geldi.

Büyük Birlik Partisi İl Koordinatörü Metehan Küpçü, Balkan Türklerinin düzenlediği iftar programı ve bir dizi etkinlik için geldiği Amasya'da, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya geldi. Küpçü'nün ziyareti, Amasya Valiliği'nde gerçekleşen Huzur ve Seçim Güvenliği Toplantısı sırasında yapıldı.

İftar programı ve çeşitli etkinlikler için Amasya'da bulunan Küpçü, Bakan Yerlikaya ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı, "Sayın Bakanımız Ali Yerlikaya ile yapmış olduğumuz görüşmede, Bakanımız, Kocaeli halkına selamlarını iletti" dedi.

24 Mar 2024 - 00:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.