Serdar Mahallesi dün gece ‘Tutuş’tu

Cumhur ittifakı İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, Serdar Mahallesi'nde görülmemiş kalabalık ve coşkuyla karşılandı

Serdar Mahallesi dün gece ‘Tutuş’tu
Serdar Mahallesi dün gece ‘Tutuş’tu
Haber albümü için resme tıklayın

Seçime sayılı günler kala çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiren Cumhur ittifakı İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, Serdar Mahallesi’nde adeta gövde gösterisi yaptı. Coşkuyla karşılanan, meşalelerin geceyi aydınlattığı buluşmada konuşan Muharrem Tutuş, “1 Nisan itibarıyla; İzmit'imizde samimiyet, huzur, gerçekçilik hakim olacak” dedi.

Serdar Mahallesi dün gece ‘Tutuş’tu

İZMİT 5 YIL DAHA KAYBETMEYECEK

Tutuş, “Günü kurtararak İzmit'in sorunlarına çözüm bulmanız imkan dahilinde değil. İzmit’in beş yıl daha kaybetme lüksü yok. Bizim derdimiz, 31 Mart akşamında İzmit’imizin kazanmasıdır. Ben bu şehrin tüm sorunlarına hakimim.

TEK AMACIMIZ HİZMET

İzmit'in gerçek sorunlarına hakim olmayanların, bu sorunları halının altına süpürmesine seyirci kalmayacağız. Bun bu şehirle yaşadım, bu şehirde yaşıyorum. Cumhur ittifakı kadroları olarak ile tek amacımız hizmet etmektir" dedi.

Serdar Mahallesi dün gece ‘Tutuş’tu

24 Mar 2024 - 12:10 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.