Arif İpek sahayı boş bırakmıyor

AK Parti Derince Meclis Üyesi Adayı Mali Müşavir Arif İpek, Mardinli hemşehrilerinin evine konuk olarak kendilerinden destek bekliyor,ayrıca taleplerini not alarak her türlü yanlarında olmaya çalışıyor.

Arif İpek sahayı boş bırakmıyor
Arif İpek sahayı boş bırakmıyor
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Yerel seçimlere sayılı günler kala başkan adayları kadar meclis üyesi adayları da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. AK Parti Derince Meclis Üyesi Adayı Arif İpek’te vaktinin birçoğunu Derinceli vatandaşlar ile geçiriyor.

DESTEK BEKLİYOR
Aynı zamanda Mardinli olan İpek, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ve Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri ile birlikte hemşehrilerinin evlerine misafir olmaya, gönüllere girmeye devam ediyor. Kocaeli’de mali müşavirlik görevini de yürüten İpek, hemşehrilerinden ve vatandaşlardan destek bekliyor.

Arif İpek sahayı boş bırakmıyor

“GÜZEL ANILAR BİRİKTİRDİK”
İpek yaptığı açıklamada, “Geleneksel misafirperverliğin en güzel örneklerini yaşadık. Kadim şehir Mardin'in sıcakkanlı insanlarıyla güzel anılar biriktirdik. Teveccühleri için kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

Arif İpek sahayı boş bırakmıyor
Arif İpek sahayı boş bırakmıyor
Arif İpek sahayı boş bırakmıyor

25 Mar 2024 - 11:55 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.