Derince'de kedi ve köpek mamalarını artık belediye üretecek

Derince'de lokantalardan temin edilecek gıda artıkları ile kedi ve köpek mamaları artık Sokak Hayvanları Mama Üretim Tesisinde üretilecek

Derince Belediyesinin kedi ve köpek mamalarını üreteceği tesis hizmete giriyor. Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi yanında faaliyet gösterecek Sokak Hayvanları Mama Üretim Tesisinin açılışı, 27 Mart Çarşamba günü saat 14.30'da yapılacak. Hizmete girecek olan tesisle birlikte ilçedeki lokantalardan temin edilecek gıda artıkları ile kedi ve köpek mamaları artık Derince Belediyesinin kendi tesisinde üretilecek.

25 Mar 2024 - 14:46 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.