Sıla Medine Kavurat Hayatını Kaybetti

Kocaeli bölgesinin tanınmış Tekvando antrenörlerinden Şevki Kavurat'ın kızı Sıla Medine Kavurat geçirdiği trafik kazası sonucu yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybetti

Kocaeli bölgesinin tanınmış Tekvando antrenörlerinden Şevki Kavurat ve kızı Sıla Medine Kavurat, Çorum'da düzenlenecek olan okullararası Tekvando Türkiye Şampiyonası'na katılmak üzere dün yola çıktıkları sırada kaza geçirmiş baba Kavurat hafif yaralı olarak kızı ise ağır yaralı olarak yoğun bakıma alınmıştı. Ne yazık ki, genç sporcu Sıla Medine, yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

# kaza

25 Mar 2024 - 18:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.