Derince Utku Anaokulu'ndan Eslem Lina'ya Destek

Derince Utku Anaokulu Derinceli SMA TİP-1 hastası Eslem Lina'nın ilacına kavuşması için yarın okul bahçesinde yardım kampanyası düzenleyecek.

Derince Utku Anaokulu'ndan Eslem Lina'ya Destek
Haber albümü için resme tıklayın

Derince Utku Anaokulu, toplumsal duyarlılığın güzel  bir örneğini sergileyerek SMA Tip-1 hastası olan küçük Eslem Lina için yardım kampanyası düzenliyor. Anaokulu yönetimi ve öğrencilerinin anneleri tarafından organize edilen bu etkinlik, çilek reçeli satışı yaparak destek toplamayı hedefliyor.

Etkinlik, yarın saat 12:00 ile 13:00 arasında Utku Anaokulu'nun bahçesinde gerçekleştirilecek. Anaokulu öğrencilerinin anneleri tarafından yapılan el emeği çilek reçelleri, Eslem Lina'nın tedavi masraflarına katkıda bulunmak amacıyla satışa sunulacak. Kampanya, toplumun yardımlaşma ruhunu canlı tutarken, Eslem Lina'nın  sağlık mücadelesine destek olmayı amaçlıyor.

Yardımsever vatandaşlar, bu anlamlı etkinliğe katılarak, hem lezzetli çilek reçelleri satın alacak hem de bir çocuğun sağlık mücadelesine umut olacak.

Anaokulu yönetimi ve etkinliği düzenleyen anneler, tüm Derince halkını ve çevre sakinlerini, Eslem Lina için düzenlenecek yardım kampanyasına destek olmaya çağırıyor. Küçük Eslem için umut olacak bu kampanyaya gösterilecek her türlü ilgi ve katkının büyük önem taşıdığını belirtiyorlar.

Derince Utku Anaokulu'ndan Eslem Lina'ya Destek

28 Mar 2024 - 20:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.