Derince Belediyesi'nde Onur Polat görevden alındı

Derince Belediyesi'nde Kadrolu Memur Olarak Görünen Ancak Fiilen Çalışmayan Onur Polat, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Görevinden Alındı

Derince Belediyesi'nde 2021 yılından bu yana kadrolu memur olarak görülen ve  son olarak İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü olarak atanan Onur Polat'ın müdürlük görevine son verildiği duyuruldu. Polat, aynı zamanda AK Parti Milletvekili İlyas Şeker'in danışmanı olarak biliniyor.

Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre, Onur Polat, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü pozisyonunda maaş almasına rağmen, bu süre zarfında herhangi  bir fiili hizmette bulunmadı.

Onur Polat şimdi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne mahiyetinde görevlendirilmiş olup, hakkında gerekli idari işlemler başlatıldı.

27 Nis 2024 - 11:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.