İbrahim Efe istifa etti

AK Parti İzmit Belediye Meclis üyesi İbrahim Efe istifa etti

Tavşantepe Mahallesi Kocaeli Şehir Hastanesi mevkiinde yaşanan olayla Türkiye’nin gündemine oturan AK Parti İzmit Belediye Meclis üyesi İbrahim Efe, istifa etti. İbrahim Efe bugün parti binasına giderek, kendi isteği ile partiden ve İzmit Belediye Meclis üyeliği görevinden istifa etti.

“DÜŞTÜĞÜMÜZ YERDEN KALKACAĞIZ”

Efe istifası ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bizim de bir şerefimiz, haysiyetimiz var. Biz dostlarımızla beraber, ağabey kardeş olarak, hep birlikte, huzur içinde ne yapmak gerekiyorsa yapacağız. Düştüğümüz yerden kalkacağız ve yürüyeceğiz” açıklamasında bulundu.

27 Nis 2024 - 16:07 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.