İYİ Parti Kocaeli: “Eksikliklerimizi tamamlayacağız”

Kurultayın ardından İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "27 Nisan İYİ Parti için yeni bir başlangıçtır. Kocaeli teşkilatları olarak yerel seçimler nedeniyle oluşan eksikliklerimizi kısa sürede tamamlayacağız" denildi

31 Mart Yerel Seçimleri'nde oylarını düşüren İYİ Parti, Olağanüstü Kurultay'a gitti. Genel Başkan Meral Akşener'in aday olmadığı kurultayda başkanlığa Müsavat Dervişoğlu seçildi. Seçimlerin üçüncü turunda 611 delegenin oyunu alan Dervişoğlu, İYİ Parti'nin Akşener'den sonraki yeni lideri oldu. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı da kurultayın ardından yazılı bir açıklama yaptı. 

"DEMOKRASİ DERSİ"

Partinin açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Partimiz olağanüstü kurultayını  büyük bir olgunluk içerisinde, adeta Türk siyasetine demokrasi dersi vererek tamamladı. Birbirinden değerli 4 adayımızın yarıştığı kurultayımızda Türk milliyetçiliğinin sembol isimlerinden, büyük mücadele insanı Müsavat Dervişoğlu Genel Başkanlık koltuğuna oturdu. Birlikte yol yürümekten onur duyduğumuz, Türk siyasetine damga vuran Kurucu Genel Başkanımız Meral Akşener de sevgi, saygı ve minnetle uğurlandı. Öte yandan önceki dönem milletvekilimiz, ağabeyimiz Cumali Durmuş da Genel İdare Kurulu’na (GİK) seçildi. 

'ÇALIŞMALARA BAŞLADIK'

Herkes bilmelidir ki 27 Nisan İYİ Parti için yeni bir başlangıçtır. Bizler Kocaeli teşkilatları olarak İl Başkanımız Nusret Acur’un öncülüğünde yerel seçimler nedeniyle teşkilatlarımızda oluşan eksikliklerimizi kısa sürede tamamlayacağız. Bunun için yönetim kurulu olarak çalışmalara başladık. En yakın zamanda sonuç alacağız. Kocaeli’de çok güçlü bir yapı oluşturarak Kocaeli’nin dört bir yanında halkımızla kucaklaşacağız. Biliyoruz ki İYİ’ler kazanacak."

29 Nis 2024 - 13:49 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.