Gökçe belediyenin borcunu açıkladı

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, belediyenin borç miktarının ne kadar olduğunu açıkladı

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Yelken Restoran’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gökçe’ye, CHP Derince İlçe Başkanı Çağatay Yamen’de eşlik etti.

330 MİLYON BORÇ

Gökçe belediyenin borcu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “CHP olarak ilk kez Derince Belediyesi’ni kazandık. 330 milyon civarında borcumuz var. 210 milyonu beleidyenin 120 Milyon lira da belediye şirketlerinin. Şirketler ile ilgili çok fazla bilgi vermeyeceğim. Şirket olduğu için kanunen sakıncalı. Ticaret Kanuna göre iş yapıyor. Derince Belediyesi’nin 330 milyon civarında borcu var.

SINIR AŞILMIŞ

Personel sayısı şirketler dışında 530 dışında. Şirketlerle birlikte toplam 700 çalışanımız var: Bizi en çok korkutan bu tablo. Bıütçenin yüzde 40’ının personele ayrılması lazım. Biz bunu çok aşmış durumdayız. Bu konuda sınır aşılmış” dedi.

30 Nis 2024 - 10:33 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.