Gökçe, “Belediye tesislerinde alkol olmayacak”

CHP Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, basın mensupları ile buluştu. Basın mensuplarının sorularına cevap veren Gökçe, belediye tesislerinde alkol almayacağını ve emeği ile mücadele eden kimseyi işten çıkarmayacağını açıkladı

31 Mart yerel seçimlerinde  Derince  Belediye Başkanı seçilen Sertif Gökçe, Derince Yelken Kafe’de basın mensuplarıyla buluşma gerçekleştirdi. Gökçe’nin açıklamasına Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Paşa, Cumhuriyet Halk Partisi Derince  İlçe Başkanı Çağatay Yamen, belediye personeli katıldı. Gökçe gerçekleşen toplantıda basın mensuplarının sorularına da cevap verdi.

"BELEDİYE TESİSLERİNDE ALKOL OLMAYACAK"

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe belediye tesislerinde alkol olup olmayacağı ve işten çıkarma yapılıp yapılmayacağı sorularına şu sözlerle cevap verdi: Belediye tesislerinde alkol olmayacak. Kamu tesislerinde böyle bir durum söz konusu olamaz. İşçi çıkarma konusuna gelirsek ben seçimden önce ne söz verdiysem onu yapacağım. Bankamatik işçileri varsa, çalışmayan veya işe gelmeyen varsa onların gözünün yaşına bakmayacağımı söylemiştim. Göreve geldikten sonra 2 kişiyi işten çıkardım. Bu 2 kişi son 2 ay hiç belediye gelmemiş. İklimlendirme müdürü olan Onur Polat adlı müdürü belediyede  hiç kimse tanımıyor. Kendisinin müdürlüğünü aldık ve memur olduğu için işten çıkarmadık. Müfettişe başvuracağız. Kendisinin son 3 yıl hiç işe gelmediğini tespit edilirse bu son 3 yılın maaşını geri isteyeceğiz.”

30 Nis 2024 - 16:41 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.