Bu hafta yağışlı geçecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava durumu raporunu yayımladı. Buna göre, yurt genelinde sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Kocaeli’deki hava tahmin raporunu yayımladı. MGM’nin yayınladığı verilere göre Kocaeli’de bu hafta sonu sıcak hava etkisini azaltarak yerini yağışlı havaya bırakacak. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, Kocaeli’nin cumartesi gününden itibaren yağışlı havanın etkisi altına gireceği yer aldı.

PAZARA KADAR YAĞIŞ VAR

Haftayı sağanak yağışlı şekilde geçirmesi beklenen Kocaeli’de pazar gününe kadar yağışlı havanın hakim olması bekleniyor. Perşembeden itibaren ise sıcaklık en yüksek 19, en düşük de 15 dereceyi görmesi bekleniyor. Cuma günü ise sıcaklık 1 2 derece artacak.

# yer, kadar

01 May 2024 - 09:42 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.