Kocaeli'de ekmek zamlandı

Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, ekmeğin 6 Mayıs Pazartesi gününden itibaren 10 TL'den satılacağını duyurdu

Kocaeli Fırıncılar Odası, geçtiğimiz günlerde Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine ekmeğin 10 TL olması hususunda başvuruda bulunmuştu. Bu başvuruyu değerlendiren KESOB, kararını açıkladı. Ekmek 6 Mayıs Pazartesi gününden itibaren 10 TL'den satılacak.

200 GRAM 

Konuyla ilgili açıklama yapan Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı: "Değerli Basın Mensupları; Kocaeli Fırıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğine yapmış olduğumuz başvuru sonucunda Kocaeli esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğinin almış olduğu karara göre 06.05.2024 Pazartesi günü itibariyle 200 gr ekmek 10 TL olarak uygulamaya başlanacaktır. Kamuoyuna duyurulur." ifadelerini kullandı.

03 May 2024 - 10:59 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.