Hakem belli oldu

Trendyol 1.Lig’de mücadele eden Kocaelispor, ligin 34. ve normal maçların son haftasında Sakaryaspor ile karşılaşacak. Bu karşılaşmayı yönetecek hakem belirlendi

Hakem belli oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaelispor, Trendyol 1.Lig’in 34. haftasında Yıdız Entregre Kocaeli Stadyumu’nda Sakaryaspor’u ağırlayacak. 11 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak olan karşılaşmayı yönetecek hakem  Ankara bölgesinden Burak Pakkan oldu. Burak Pakkan en  son Süper Lig karşılaşmalarından 6-1’lik skor ile sonuçlanan Galatasaray-Sivasspor maçının dördüncü hakemi olarak görev aldı.

DİĞER HAKEMLER

MURAT TEMEL(1. Yardımcı Hakem)

 ANIL USTA(2. Yardımcı Hakem)

 BURAK DEMİRKIRAN(Dördüncü Hakem)

 ADİL SİNEM(Gözlemci)

 SERKAN GENÇERLER(Gözlemci)

 LEVENT KARABUDAK(Temsilci)

 BÜLENT TIRNAKSIZ(Temsilci)

 ABBAS ÖĞRAŞ(Temsilci)

Hakem belli oldu

09 May 2024 - 15:00 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.