Şampiyonluk primi 1 milyon TL

Kocaelispor yönetimi Play-Off maçları sonunda şampiyonluğun kazanılması halinde futbolculara kişi başı 1 milyon TL prim verecek

Deplasmanda Ahlatçı Çorum FK ile kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan temsilcimiz Kocaelispor’da yönetim kurulu Play-Off şampiyonu olunması durumunda şampiyonluk primini belirledi.

MAÇLAR İÇİN PRİM YOK

Temsilcimiz Süper Lig’e çıkarsa futbolculara kişi başı 1 milyon TL prim verilecek. Sponsorlardan veya farklı şirketlerden destek geldiği takdirde bu primin miktarının yükselebileceği belirtildi. Ertuğrul Sağlam ve ekibine ise sene başında sözleşmede yazılan üst lige çıkılması halinde 5 milyon TL prim verilecek. Yönetim Çorum FK ve yarı final maçları için ekstra bir prim vermeyecek.

# bir

16 May 2024 - 13:47 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.