Derince'de kulakların pasını sildiler

Derince Belediyesi Türk Müziği Korosu'nun sahne aldığı konserde unutulmaz eserler yorumlandı

Derince'de kulakların pasını sildiler
Haber albümü için resme tıklayın

Şef Aysel Demircan yönetimindeki Derince Belediyesi Türk Müziği Korosu, düzenlenen programda Derincelilere adeta müzik ziyafeti sundu. Kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında gerçekleşen Türk Müziği Korosu konseri Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Konferans Salonu’nda düzenlendi.

"DERİNCELİLERİN YÜZÜ GÜLECEK"

Unutulmaz eserlerin yorumlandığı konserde konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, "Derince Belediyemizin korosunun her bir bireyine yürekten teşekkür ediyorum. Sanata, müziğe ve sevgiye büyük özlem duymuş kıymetli Derinceliler ile muhteşem bir akşamda buluştuk. Önümüzdeki dönemde kültürel sanatlara çok daha fazla değer vereceğimizi belirtmek istiyorum. Artık Derincelilerin yüzü gülecek. Daha mutlu bir kent, daha huzurlu bir kent ve geleceğe daha güvenle bakan bir kent oluşturacağız" dedi.

Derince'de kulakların pasını sildiler

19 May 2024 - 11:42 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.