CHP İzmit’te Danışma Kurulu bugün yapılacak

CHP’de uzun zamandan bu yana yapılamayan danışma kurulları, yerel seçimlerin ardından başlamıştı. İzmit’in de tarihi belli oldu

Bilindiği üzere genel seçimler ve yerel seçimler nedeniyle CHP’de uzun zamandan bu yana yapılamayan danışma kurulları için yerel seçimlerin ardından kollar sıvandı. Önceki akşam CHP Kocaeli İl Örgütünde gerçekleştirilen ilçe başkanları toplantısında bu konu gündeme geldi, danışma kurullarının zamanı belirlendi ve ilk danışma kurulu 11 Mayıs’ta Karamürsel ile başladı.

BASINA KAPALI

Danışma kurullarının başlamasının ardından tarihi duyurulmayan tek ilçe olan İzmit’te de danışma kurulu için tarih ve saat kesinleşti. Buna göre, CHP İzmit’in danışma kurulu bugün (21 Mayıs Salı) saat 18:00’da İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek. Ancak toplantı, basına kapalı olacak. Toplantının sonunda sonuç bildirgesi kamuoyu ve partililerle paylaşılacak.

# ilçe

21 May 2024 - 10:39 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.