Kocaelispor’a ceza yağdı

Trendyol 1. Lig Play Off 1. Tur maçında Kocaelispor’un deplasmanda Çorum FK’ya 2-1 mağlup olduğu maçın ardından PFDK cezaları açıkladı

PFDK’dan yapılan açıklamada, "Kocaelispor Kulübünün, 16.05.2024 tarihinde oynanan Ahlatcı Çorum FK-Kocaelispor Trendyol 1. Lig Play-Off müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 65.000.-tl para cezası ile cezalandırılmasına,  53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan misafir tribün a1 blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine, aynı müsabakada kocaelispor kulübü antrenörü Mutlu Dervişoğlu’nun, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 19.500.-tl para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi” denildi.

# bir, alan, yer

21 May 2024 - 16:23 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.