Dalgalara Kapılan Üniversiteli Gençten Kahreden Haber!

Sakarya'nın Karasu ilçesinde dün denize girdikten sonra kaybolan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Burak Emre Meşe'nin cansız bedeni, denize girdiği yerden yaklaşık 300 metre uzaklıkta bulundu.

Dalgalara Kapılan Üniversiteli Gençten Kahreden Haber!
Haber albümü için resme tıklayın

Dün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte Karasu sahiline gelen ve 32 Evler mevkiinde denize girdikten dakikalar sonra gözden kaybolan Meşe'yi bulmak için geniş çaplı bir arama çalışması yürütüldü.

120 Kilometrelik Alanda Arama Yapıldı

Burak Emre Meşe'nin bulunması için Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı 2 bot denizden, dalgıçlar su altından, 1 helikopter havadan ve karadan da devriye ekipleri olmak üzere toplam 23 kişilik bir ekip çalışmalara katıldı. 12 kilometrelik kıyıya paralel ve 10 kilometre açıktan olmak üzere toplam 120 kilometrelik bir alanda arama çalışmaları gerçekleştirildi.

4 Buçuk Metre Derinlikte Bulundu

Polis ekipleri 1 botla denizde ve 5 kişilik ekiple karada arama çalışmalarına katılırken, AFAD ekipleri ise 12 kişilik arama kurtarma timi ile karada destek verdi. Yapılan yoğun çalışmalar sonucunda, Burak Emre Meşe'nin cesedi, suya girdiği yerden yaklaşık 300 metre uzaklıktaki dalgakıranın arka bölümünde, 4 buçuk metre derinlikte bulundu.

Kimlik Tespiti ve İncelemeler Yapıldı

Sahile getirilen gencin cesedi, kimlik tespiti ve incelemelerin ardından Karasu Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Burak Emre Meşe'nin kaybı, ailesi, arkadaşları ve üniversite camiasında büyük üzüntü yarattı.

Ailesi ve Arkadaşları Yasa Boğuldu

Burak Emre Meşe'nin ani kaybı, başta ailesi ve arkadaşları olmak üzere, tüm tanıyanlarını derin bir yasa boğdu. Üniversiteli genç için sosyal medyada başsağlığı mesajları yayımlandı ve birçok kişi acılı aileye desteklerini iletti.

Dalgalara Kapılan Üniversiteli Gençten Kahreden Haber!

28 May 2024 - 09:53 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.