Büyükşehir Konservatuvarı’nda yılsonu heyecanı

Konservatuvar öğrencileri yıl sonu gösteri ve sergilerinde aldıkları eğitimi gözler önüne serecek. Konservatuvardan 111 öğrenci de mezun olacak

Büyükşehir Konservatuvarı’nda yılsonu heyecanı
Büyükşehir Konservatuvarı’nda yılsonu heyecanı
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı 2023-2024 eğitim-öğretim dönemini 14 Haziran Cuma günü tamamlayacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da konservatuvarda; mezuniyet törenleri, yılsonu gösteri ve sergileri gerçekleştirilecek. Etkinliklerde Büyükşehir Belediye Konservatuvarı öğrencileri, aldıkları eğitimi gözler önüne serecek. Konservatuvar eğitimini tamamlayan 111 öğrenci için ise mezuniyet törenleri düzenlenecek.

MEZUNİYET VE SINIF KONSERLERİ

Konservatuvarın Batı Müziği Bölümlerindeki Sınıf Konserleri, Mayıs ayının son haftasında başladı. Bu çerçevede ilk konseri Batı Müziği Şan Bölümü’nde eğitim alan öğrenciler verdi. Bu konseri 2 Haziran Pazar günkü Çello ve Keman Bölümü öğrencilerinin konseri takip edecek. Ardından 3 Haziran Pazartesi günü Klarnet ve Flüt Bölümü, 4 Haziran Salı günü Çocuk Korosu, 5 Haziran Çarşamba günü Piyano Bölümü,7 Haziran Cuma günü Piyano Bölümü Mezuniyet Konseri, 8 Haziran Cumartesi günü Batı Müziği Bölümü Mezuniyet Konseri (Flüt, Keman, Çello, K.Gitar, E. Gitar) ile 9 Haziran Pazar günü Türk Müziği Bölümü Mezuniyet Konseri gerçekleştirilecek. Tüm yılsonu konser ve mezuniyet törenleri mesai bitiminin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü’nün içinde yer alan Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonu’nda düzenlenecek.

Büyükşehir Konservatuvarı’nda yılsonu heyecanı
Büyükşehir Konservatuvarı’nda yılsonu heyecanı

01 Haz 2024 - 13:26 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.