Bülent Sarı "3 Başkanım da Büyükşehir’e hazırlansın"

Bülent Sarı "3 Başkanım da Büyükşehir’e hazırlansın"

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı bugün Derince Yelken Kafe’de basın toplantısı düzenledi. Sabah saatlerinde gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Sarı’nın yanı sıra Kocaeli Milletvekilleri Nail Çiler, Harun Yıldızlı ve Muhip Kanko, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve il yöneticileri katıldı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise şehir dışında olduğu için toplantıya katılmadı.

“DERİNCE’NİN AMACI MESAJ”
İl Başkanı Bülent Sarı yaptığı konuşmada, “31 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk buluşmamız. 31 Mart seçimlerinde Türkiye’de birinci parti olma onurunu yaşıyoruz. Kocaeli’de de 3 belediye aldık” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim sonrasında da çalışmalarına ara vermediğini ifade eden Sarı, “Emek mitingimiz 30 Haziran'da Gebze’de olacak. Kocaeli’de de birinci parti olmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Belediyelerimiz de farkındalıklarını hissettiriyor. Sosyal belediyecilik anlamında önemli adımlar attılar. Haftasonu danışma kurulu toplantımız var. İlçe danışmalarımız bitti. Üyelerin taleplerini aldık” ifadelerini kullanarak Derince’yi tercih etmelerinin sebebini ise, mesaj vermek amacı ile olduğunu ifade etti. Sarı, “Derince oldukça önemliydi. Burayı seçmemizin tercihi bir mesaj” dedi.

“3 BAŞKANIMIZ DA HAZIR OLACAKTIR”
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Büyükşehir Belediyesi’ne hazırlığı ile ilgili soruları yanıtlayan Sarı, “Fatma Hanım bizim çok kıymetli belediye başkanımız. 5 yıllık bir süreç var. Uzun bir süreç. Kim belediye başkan adayı olur bilemezsiniz. Bu soru için çok erken. Fatma Hanım’ın cevap vereceği bir soru. Bizim için Fatma Hanım da Sertif Bey de, Ahmet Bey de çok önemli. 3 Belediye başkanımız da Büyükşehir’e hazır olacaktır. İl Başkanı olarak hazır olmalarını dilerim” dedi.

07 Haz 2024 - 12:33 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.