Kocaeli'de kurbanlıkların yarısı satıldı

Kurban Bayramına son bir hafta kala hayvan satışlarıda son hız devam ediyor. Kocaeli'ye Ağrı, Van ve Erzurum'dan gelen kurban satıcıları, hayvanlarının neredeyse yarısını sattı

Kocaeli'de kurbanlıkların yarısı satıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli'ye Ağrı, Van, Erzurum'dan gelen hayvanlar kurbanlıklar ilgi gördü. Körfez ilçesi İlimtepe Mahallesi'nde çadır kurun tüccarlar, büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için alıcıları beklerken, bayrama bir hafta kala kurbanlıkların yarısı satıldı. Büyükbaş hayvanların fiyatı 100-200 bin TL arasında satılırken küçükbaşlar ise 10-27 bin TL'ye kadar alıcı buluyor. 110 büyükbaş hayvanla Kocaeli'ye gelen bir satıcı, "Şu an elimde 12 hayvanım kaldı. 12 hayvanımdan da 3 tane sattım. Satmam gereken 9 hayvanım kaldı. Danalarımın fiyatı 140 TL’den başlıyor, 180 TL’ye kadar çıkıyor" diye konuştu. Bir diğer satıcı ise fiyatların bu sene düşük olduğunu, dile getirerek alıcıları kurban pazarına çağırdı.

Kocaeli'de kurbanlıkların yarısı satıldı

08 Haz 2024 - 18:38 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.