CHP Danışmada hareketli dakikalar!

CHP Kocaeli İl Danışma Kurulu Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Daha önce kısa süreli arbedenin yaşandığı danışmada milletvekili Harun Özgür Yıldızlı’nın kuzeni Berkay Yıldızlı ‘Vuracağım seni’ diyerek Caner Arduç’un üzerine koştu

CHP Danışmada hareketli dakikalar!
CHP Danışmada hareketli dakikalar!
Video için play'e tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Danışma toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’ nde gerçekleşiyor. CHP İl Başkanı Bülent Sarı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen danışma toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın, CHP Parti Meclisi Üyeleri Melisa Uğraş, Ecevit Keleş, TBMM eski Başkanvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Büyükşehir adayı Atasoy Bilgin, ilçe başkanları, geçmiş dönem milletvekilleri, il ve ilçe örgütü üyeleri ve partinin önde gelen isimleri katıldı.

DİVAN BAŞKANI SARI OLDU
31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye’nin birinci partisi konumuna yükselen CHP il danışmada salonu ’Türkiye’nin birinci partisi’ pankartı süsledi. Danışma toplantısının divan başkanlığını İl Başkanı Bülent Sarı yaptı. Danışma toplantısının başında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in mektubu okundu.

“YANLIŞIM VARSA ÖZÜR DİLEYECEĞİM”
Danışmada söz alan Harun Özgür Yıldızlı, “Emine ablacığım bana eleştiride bulundu. İl başkanlığı dönemimde ne zaman kapıyı çalsa kapımı her zaman açtım. Onur kurulu üyeliği hakkında toplantıdan sonra onunla konuşacağım. Yanlışım varsa özür dileyeceğim.

“İŞİNİ YAPSIN YETER”
Necdet Akar’ın eleştirileri hakkında o zamanşar il başkanıyım. Önceki Kartepe ilçe başkanımızın edebiyatı iyiydi ama icraati kötüydü. Vefat etmiş üyeleri gönderiyor. Uyardım. Ben tek tek oradaki kanaat önderlerini aradım. Benim sevip sevmemem ile alakası yok. İşini yapsın yeter bana. Sonra sandıklarda seçim günü elaman ararsınız.

“KENDİ CEBİMDEN ANKET YAPTIRDIM”
Sayın genel başkanımıza gittik. Sonra otele gittik. Bu aday belirleme sürecinden önce bir araştırma yaptım. Özellikle siyasette hiçbir zaman gri tarafta kalmadım. Bilime inanan bir insan olduğum için anket yaptırdım. Kendim cebimden anket yaptırdım. Aldığım sonuçlar doğrultusunda birlik beraberlik sağlanmazsa seçimi alma iddiamız olmadığını söylediler. Böyle bir iddia varsa neden kimse benden takım elbise istemedi?

“RAHMETLİYİ YATTIĞI YERDE RAHAT BIRAK”
Bir tane genç çıksın söylesin bana hiçbir genci kapıda bırakmadım. Rahmetli Tugay Adak üzerinden siyaset yapmayı biliyorsun. Rahmetliyi yattığı yerde rahat bırak. Otelin lobisinde partinin daha özel şeyleri konuşuldu. Bunları mı söyleyelim. Ben partiliyim benim babamın ölürken bana söylediği söz ‘partine sahip çık’ oldu” dedi. Milletvekili Yıldızlı’nın konuşmasının ardından kuzeni Berkay Dorukhan Yıldızlı ‘Caner vuracağım seni’ diyerek Caner Anduç’un üzerine koştu. Yıldızlı partililerin araya girmesi ile salondan çıkartıldı.

09 Haz 2024 - 17:10 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.