Bülent Sarı: "Bizim için bir milat oldu"

Yaklaşık 8 saat süren İl Danışma Kurulu Toplantısının ardından partililere seslenen CHP İl Başkanı Bülent Sarı, “Bugün bizim için çok güzel bir milat oldu. Eksikliklerimizi tamamlayarak CHP’yi iktidara getirmek için çalışacağız” dedi

İlçe danışma kurulu toplantılarını tamamlayan CHP Kocaeli, bugün İl Danışma Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın, CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, Mühip Kanko, İzmit  Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,  Derince  Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, TBMM eski Başkanvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atasoy Bilgin, CHP İl eski Başkanı Cengiz Sarıbay, ilçe başkanları, parti yöneticileri ile partililer katıldı. Yaklaşık 8 saat süren toplantının ardından CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı partililere seslendi.

“BÜTÜN ADAYLARIMIZ KIYMETLİ”

İyi ki CHP’liyim diyen Bülent Sarı, “Bugün 8 saat birlikteydik. Kırdıklarımız olduysa özür dileriz. Yerel seçimlerde bütün çabamızla mücadele ettik. Bazı yöneticilerimiz basına açmayın dedi. Biz basından korkmayız. Biz CHP’yiz. Basının önünde de konuşuruz, basının yanında da kavga ederiz. Biz hukuksuzluğun karşısındayız, emeklinin, işçinin yanındayız kavga ederiz. Kurucu partiyiz biz. Kavga da ederiz, aslanlar gibi de konuşuruz. Buradan çıktıktan sonra birbirimize destek çıkarız. Bizim için bütün adaylarımız kıymetlidir. Ayrım yapmayız. Kazanan belediye başkanlarımız çok kıymetli. Onlar bizim ışığımız. Hepimiz CHP’yi iktidar yapmak için çalışıyoruz. Bugün bizim için çok güzel bir milat oldu. Eksikliklerimizi tamamlayarak CHP’yi iktidara getirmek için çalışacağız” şeklinde konuştu.

09 Haz 2024 - 21:27 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.