24 yaşında Derince Kadın Kolları Başkanı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) kadın kolları ilçe kongre süreçleri Derince ile tamamlandı. Derince İlçe Kongresinde 24 yaşında olan genç avukat Kübra Akkurt, Kadın Kolları İlçe Başkanı seçildi

CHP Derince  İlçe Kadın Kolları Seçimi 9 Haziran Pazar günü gerçekleşti. Gerçekleşen ilçe kongresinde Kübra Akkurt, Neslihan Sarım ve Şengül Çeğil başkanlık için mücadele etti. Kongreye katılım oldukça yüksek olurken 24 yaşında olan genç avukat Kübra Akkurt seçimden birinci çıkmayı başararak CHP Derince Kadın Kolları Başkanı seçildi. Akkurt en yakın rakibi Neslihan Sarım’a 34 sayı fark atarak 247 oy alırken Neslihan Sarım 217, Şengül Çeğil ise 16 oy aldı.

DAHA AKTİF BİR ÖRGÜT VAAT ETTİ

Kübra Akkurt, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Derince Belediyesi 24. sıra meclis üyesi adayı olarak gösterilmiş ve yer aldığı sıraya rağmen yaptığı çalışmalarla olumlu geri dönüşler almıştı. Kübra Akkurt, partideki bütün kadın üyelerin daha aktif olmalarını ve birlikte güzel işler başarmayı hedeflediğini ifade ederek tebrikleri kabul etti. 

10 Haz 2024 - 13:18 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.