Büyükşehir Genel Sekreteri belli oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Balamir Gündoğdu’dan boşalan genel sekreterlik görevine Hayri Baraçlı atandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde yeni genel sekreter belli oldu. Balamir Gündoğdu’nun görevinin sona ermesinin ardından uzun süredir kimin genel sekreter olacağı merak ediliyordu. Yeni genel sekreter Hayri Baraçlı oldu. Baraçlı daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden 2018 yılında istifa etmişti. 

AÇIKLAMA YAPILDI 

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sosyal medya hesabından, Genel Sekreterliği atanan Hayri Baraçlı ile olan fotoğrafını paylaşıp şu ifadeleri kullandı: ''Kamu yönetimi ve yerel yönetimler alanındaki tecrübesiyle şehrimize önemli katkılar sağlayacağına inandığım, Yeni Genel Sekreterimiz Dr. Hayri Baraçlı’ya başarılar diliyor, şehrimize ve belediyemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.''

HAYRİ BARAÇLI KİMDİR?

İstanbul'da dünyaya gelen Hayri Baraçlı, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 1989 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Endüstri Mühendisi olarak mezun oldu. Yüksek lisans ve doktora öğrenimini aynı üniversitenin Fen Bilimleri Enstitüsünde tamamladı. 1989 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak akademik çalışmalarına başlayan Hayri Baraçlı, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Hava Harp Okulu'nda Kalite Yönetimi, Finansman, Yatırım Planlaması ve Mühendislik Ekonomisi, Bilişim Sistemleri derslerini verdi.

11 Haz 2024 - 14:10 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.