MHP’ye yeni il başkan yardımcısı!

MHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu’nda yeni bir görevlendirme yapıldı. Geylani Yenigün il yönetim kuruluna girdi ve il başkan yardımcısı olarak görevlendirildi

Milliyetçi Hareket Partisi  MHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu’nda yeni bir atama yapıldı. İl başkanı Mehmet Nuri Demirbaş’ın kararıyla Kocaeli’nin tanınmış iş adamlarında Geylani Yenigün il yönetim kuruluna seçildi ve il başkan yardımcısı olarak göreve başladı.

GEYLANİ YENİGÜN KİMDİR?

Terrace Yahya Kaptan Projesi dahil birçok projeye imza atan AG İNŞAAT, halk sağlığı sektöründe ülkemizde üretim yapan 5 firmadan biri olan MİKROPEST İLAÇ ve 20 yılı aşkın süredir Türkiye’nin tüm bölgelerinde faaliyet gösteren alanında sektör lideri MERİÇ KİMYA’nın da içerisinde bulunduğu grup şirketlerin sahibidir. Yengiün son olarak İzmit kent merkezinde yer alan Wes Otel’i satın alarak adından söz ettirmiştir.

14 Haz 2024 - 17:05 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.