Pedrinho açıklandı

Kocaelispor sır gibi sürdürdüğü transfer çalışmalarında ilk yabancı transferini gerçekleştirdi. Yeşil siyahlılar Ankaragücü’nün merkez orta saha oyuncusu Pedrinho ile 2 yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu

Kocaelispor’da bir süredir sessiz ama derinden sürdürülen transfer çalışmalarında pek çok oyuncu ismi ortaya atıldıysa da yönetim adeta sağ gösterip sol vurdu. Regattin, Appindangoye, Crivelli derken, Kocaelispor Ankaragücü’nde forma giyen merkez orta saha oyuncusu Pedrinho ile 2 yıllık anlaşamaya vardığını duyurdu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Geçtiğimiz sezon Ankaragücü’nde Süper Lig’de mücadele eden 31 yaşındaki Pedrinho, 39 maçta 4 gol 3 asistlik bir performans kaydetti. Kocaelispor resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Pedro Filipe Barbosa Moreira arasında ön protokol imzalanmıştır. Futbolcumuz, sağlık kontrollerinden geçmek ve akabinde 1 Temmuz 2024 tarihinde başlamak üzere 2 yıllık sözleşme imzalamak için şehrimize gelecektir. Hoş geldin Pedrinho!" ifadeleri yer aldı

.

20 Haz 2024 - 17:29 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.