İYİ Parti’de istifalar bitmiyor

İYİ Parti Kocaeli İl Yöneticisi İlknur Batır, “Artık partiyle herhangi bir bağım kalmadı” ifadeleri ile görevinden ve partisinden istifa ettiğini açıkladı

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından olağanüstü kurultaya giden İYİ Parti’de istifa furyası devam ediyor. Kurultayda partinin genel başkanlığına Müsavat Dervişoğlu’nun seçilmesinin ardından partide art arda istifalar yaşanıyor. Kocaeli’de de hem başkanlar hem de yöneticiler düzeyinde yaprak dökümü yaşayan İYİ Parti’den bugün bir istifa haberi daha geldi. İYİ Parti Kocaeli İl Yöneticisi İlknur Batır, hem görevinden hem de partisinden istifa ettiğini duyurdu.

“BAĞIM KALMADI”

Sosyal medya hesabı üzerinden istifa açıklaması yapan Batır, “6 yılı parti üyesi 4 yılı yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığım İYİ Parti’deki yönetim kurulu üyeliğimden istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak isterim. Şanbaz Yıldız ve Pelin Coştur Filiz ile çıktığım bu yolda kendilerine, süreçte birlikte yol yürüdüğüm Nusret Acur başkanım ve tüm teşkilat arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu vesileyle bu açıklamayı yaparken siyasi parti üyeliği olarak da İYİ Parti üyeliğimi tamamen sonlandırdığımı ve artık partiyle herhangi bir bağım kalmadığını belirtmek isterim” ifadelerine yer verdi.

# bir, yer

21 Haz 2024 - 18:47 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.