İzmit’ten tatil için gittiği memleketinde boğuldu

İzmit'ten tatil için memleketi Giresun'a giden Bahtiyar Cebeci (43), Eynesil ilçesinde denize girdikten sonra akıntıya kapılarak boğuldu

İzmit'ten tatil için memleketi Giresun'a giden 43 yaşındaki Bahtiyar Cebeci, Eynesil ilçesi Köseli Mahallesi Dizgine mevkiinde ailesiyle birlikte denize girdi. Bir süre sonra gözden kaybolan Cebeci'yi, suyun yüzeyinde hareketsiz gören vatandaşlar, hemen müdahale ederek Cebeci'yi kıyıya çıkardı. Olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Cebeci, Eynesil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Bahtiyar Cebeci kurtarılamadı.

İKİ ÇOCUK BABASIYDI

Bahtiyar Cebeci'nin gurbetçi olduğu, Eynesil'de tatile gittiği, İzmit'te ikamet ettiği ve bir ilaç fabrikasında temsilci olarak çalıştığı ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Öte yandan Bahtiyar Cebeci ile birlikte denize giren iki kişi daha boğulma tehlikesi yaşadı. Deni  kenarında bulunan vatandaşlar, boğulma tehlikesi geçiren iki kişiyi kurtarmayı başardı.

# bir

22 Haz 2024 - 11:51 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.